(ВИДЕО) О`Брајан за уставните измени: Не би гласал за некој што вели – имам подобра понуда, но не кажувам каква

„Има понуда на маса. И ако сакате да знаете за некого кој е и како ќе постапува … Продолжи со читање (ВИДЕО) О`Брајан за уставните измени: Не би гласал за некој што вели – имам подобра понуда, но не кажувам каква