(ВИДЕО) Ново издание на 360°: Надзор над „Бехтел и Енка“ – како двајцата вработени од годишната сметка, станаа 32 „перманентно вработени“ во договорот со ЈПДП

Погледнете го новото магазинско издание на емисијата „360 степени“ емитувано на 27 март 2023 г. на ТВ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ново издание на 360°: Надзор над „Бехтел и Енка“ – како двајцата вработени од годишната сметка, станаа 32 „перманентно вработени“ во договорот со ЈПДП