(ВИДЕО) Ново издание на 360°: Изборите ќе ги распишам на 14 февруари – интервју со претседателот на Собранието

Погледнете го новото издание на емисијата „360 степени”, емитувано на 29 јануари 2024 г. на МРТ 1, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ново издание на 360°: Изборите ќе ги распишам на 14 февруари – интервју со претседателот на Собранието