(ВИДЕО) Не стивнуваат протестите во Средно Коњари против експлоатацијата на песок

Концесијата за експлоатација на минерални суровини во Средно Коњари е со важност до 2041 година. По претставка … Продолжи со читање (ВИДЕО) Не стивнуваат протестите во Средно Коњари против експлоатацијата на песок