(ВИДЕО) Најмалку 30 лица загинати, продолжуваат нападите меѓу Израел и Палестина

Израел и Палестина продолжуваат со жестоките напади во кои досега загинаа најмалку 30 лица. Според израелските медиуми … Продолжи со читање (ВИДЕО) Најмалку 30 лица загинати, продолжуваат нападите меѓу Израел и Палестина