(ВИДЕО) МВР почна со достава, но кои документи се носат до дома и што ако полицајците не ве најдат?

Од Министерството за внатрешни работи се децидни дека достава ќе прават полицајци, а не Пошта на РСМ, … Продолжи со читање (ВИДЕО) МВР почна со достава, но кои документи се носат до дома и што ако полицајците не ве најдат?