(ВИДЕО) Муцунски и Ѓорѓиевски го истурија отпадот пред капијата на Дрисла

Поради штрајкот на вработени во јавното претпријатие „Комунална хигиена“, контејнерите во Скопје цел викенд се преполнуваат. Затоа, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Муцунски и Ѓорѓиевски го истурија отпадот пред капијата на Дрисла