(ВИДЕО) Мицкоски: Власта нема мнозинство за уставни измени, логично е да има предвремени избори

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ кажа и дека нема потреба да присуствува на евентуални наредни средби во иднина на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Мицкоски: Власта нема мнозинство за уставни измени, логично е да има предвремени избори