(ВИДЕО) Митрополит Петар: Родовата еднаквост е манипулативна, погубна и отровна идеологија

Во велигденското послание, митрополитот преспанско-пелагониски г. Петар се осврна и на феминизмот, велејќи дека до неговата појава … Продолжи со читање (ВИДЕО) Митрополит Петар: Родовата еднаквост е манипулативна, погубна и отровна идеологија