(ВИДЕО) Месните заедници молат, Инспекторатот дециден – да запре ископот на песок од реките

Нашата минатонеделна сторија за злоупотребите на дозволите за уредување на речните корита мотивира и други месни заедници … Продолжи со читање (ВИДЕО) Месните заедници молат, Инспекторатот дециден – да запре ископот на песок од реките