(ВИДЕО) Лукашенко вооружен пристигна во претседателската резиденција

Според објавите на социјалните мрежи на денешниот протест во Минск учествуваат повеќе од 250.000 луѓе, додека според … Продолжи со читање (ВИДЕО) Лукашенко вооружен пристигна во претседателската резиденција