(ВИДЕО) Курти беше гаѓан со цреши пред Владата на Косово, обезбедувањето го заштити од толпата

СДП тврди дека премиерот Курти користел датуми и рокови за да го промовира имиџот на отпорот, пренесува … Продолжи со читање (ВИДЕО) Курти беше гаѓан со цреши пред Владата на Косово, обезбедувањето го заштити од толпата