(ВИДЕО) Камиони со хуманитарна помош влегоа од Египет во Газа, според Хамас ова не ги подобрува катастрофалните здравствени услови

Камиони со хуманитарна помош, кои со денови чекаа на египетскиот премин кон Газа, почнаа денеска да влегуваат … Продолжи со читање (ВИДЕО) Камиони со хуманитарна помош влегоа од Египет во Газа, според Хамас ова не ги подобрува катастрофалните здравствени услови