(ВИДЕО) Израел: Синоќа убивме десетици членови на Хамас, некои од нив се криеја во тунели

Овие тврдења не се независно потврдени Израелските одбранбени сили (ИДФ) соопштија дека убиле десетици борци на Хамас … Продолжи со читање (ВИДЕО) Израел: Синоќа убивме десетици членови на Хамас, некои од нив се криеја во тунели