(ВИДЕО) Интервју со директорот на ЈПДП, Ејуп Рустеми, за спорните елементи од договорот за надзор над „Бехтел и Енка“

Во изминатата недела „360 степени” објави две стории во кои се проблематизираат повеќе аспекти од договорот за … Продолжи со читање (ВИДЕО) Интервју со директорот на ЈПДП, Ејуп Рустеми, за спорните елементи од договорот за надзор над „Бехтел и Енка“