(ВИДЕО) Инстинктот за преживување – посилен од стравот од коронавирусот

Забрането е собирање луѓе во групи поголеми од пет лица – нареди Владата уште минатата недела. Но, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Инстинктот за преживување – посилен од стравот од коронавирусот