(ВИДЕО) Има напредок во однос на отворените прашања со С Македонија, објави Захариева

Моментно, не сме се уште во состојба да ја одобриме преговарачката рамка, но работиме напорно со германското … Продолжи со читање (ВИДЕО) Има напредок во однос на отворените прашања со С Македонија, објави Захариева