(ВИДЕО) Ѓорчев прогласи победа на ВМРО-ДПМНЕ во однос на СДСМ на изборите за советот во Тетово

Според податоците во моментов на вебстраницата на ДИК, од досега преброените гласови најмногу гласови има Беса 4 … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ѓорчев прогласи победа на ВМРО-ДПМНЕ во однос на СДСМ на изборите за советот во Тетово