(ВИДЕО) Гневни луѓе во Кина протестираа против карантинот

На социјалните мрежи се шират снимки на кои се гледаат голем број луѓе кои ги прескокнуваат срушените … Продолжи со читање (ВИДЕО) Гневни луѓе во Кина протестираа против карантинот