(ВИДЕО) Фотоволтаици ќе може да поставува секој граѓанин без дозвола од општината, најави Бочварски

Инвеститорите со новите измени за поставување фотоволтаици ќе имаат задача само да ја известат матичната општина и … Продолжи со читање (ВИДЕО) Фотоволтаици ќе може да поставува секој граѓанин без дозвола од општината, најави Бочварски