(ВИДЕО) Дождот предизвика поплави во Тетово: Под вода улици, дворови и подруми

Речиси целосно поплавени, како што пренесува Канал 5, се улиците во населбата Дарданија, источно од железничката пруга, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Дождот предизвика поплави во Тетово: Под вода улици, дворови и подруми