(ВИДЕО) Бањичкиот кромид и уникатниот минерал македонит – курбан за автопатите на „Бехтел и Енка“!?

Во Гостиварско, на селаните им се одзема земјиште на кое досега се одгледувал познатиот бањички кромид бидејќи … Продолжи со читање (ВИДЕО) Бањичкиот кромид и уникатниот минерал македонит – курбан за автопатите на „Бехтел и Енка“!?