(ВИДЕО) Американски Б-52 на небото над Скопје

Авиони Б-52 на военото воздухопловство на САД извршија прелет над Скопје. Настанот беше најавен од Министерството за … Продолжи со читање (ВИДЕО) Американски Б-52 на небото над Скопје