(ВИДЕО) Акција на наплатната станица во Тетово: Полицијата приведе двајца дилери од Арачиново, превезувале 35 килограми дрога

Лицата не ја почитувале дадената полициска наредба да го сопрат возилото, туку се дале во бегство, притоа … Продолжи со читање (ВИДЕО) Акција на наплатната станица во Тетово: Полицијата приведе двајца дилери од Арачиново, превезувале 35 килограми дрога