Вечерва во 360°: Вртоглави суми за надзорот над „Бехтел и Енка“ – 300 илјади евра по преговарач, 20 илјади евра месечно за надзорен инженер

Новото магазинско издание на емисијата „360 степени“ се емитува вечерва (13 март 2023 г.) од 22:20 часот … Продолжи со читање Вечерва во 360°: Вртоглави суми за надзорот над „Бехтел и Енка“ – 300 илјади евра по преговарач, 20 илјади евра месечно за надзорен инженер