Вардар повторно „поцрвени“ – инспекторите земаат мостри, ќе бараат високи казни за загадувачот

Црвеникавокафена боја е водата во Вардар, во близина на Долно Лисиче. Според фотографиите објавени на Фејсбук, инспектори … Продолжи со читање Вардар повторно „поцрвени“ – инспекторите земаат мостри, ќе бараат високи казни за загадувачот