Утре ќе има посебен сообраќаен режим околу Соборниот храм

Посебниот сообраќаен режим на улиците околу Соборниот храм ќе биде поради најавено одржување на настан за одбележување … Продолжи со читање Утре ќе има посебен сообраќаен режим околу Соборниот храм