Уставни измени под вакви околности нема да поддржиме, не знам на што се темели коментарот на Фон дер Лајен, вели Мицкоски

Ние имаме јасна позиција, а тоа е дека уставни измени под вакви околности, под вакви услови ние … Продолжи со читање Уставни измени под вакви околности нема да поддржиме, не знам на што се темели коментарот на Фон дер Лајен, вели Мицкоски