Уставен оформи два предмета по иницијативи со кои се оспорува Законот за данок на солидарност

Во иницијативата поднесена од Стопанската комора се бара судот да донесе времена мерка за стопирање на спроведувањето … Продолжи со читање Уставен оформи два предмета по иницијативи со кои се оспорува Законот за данок на солидарност