Ургентен центар: Бојан Јовановски беше прегледан и пуштен по лекарска проценка дека нема потреба од хоспитализација

Јовановски вчера бил претепан од тројца затвореници во затворот „Идризово“ каде што ја издржува затворската казна во … Продолжи со читање Ургентен центар: Бојан Јовановски беше прегледан и пуштен по лекарска проценка дека нема потреба од хоспитализација