Твитер првпат го предупреди Трамп за ширење дезинформации

Социјалната мрежа Твитер стави предупредување на пораката на американскиот претседател Доналд Трамп дека води кон дезинформации, во … Продолжи со читање Твитер првпат го предупреди Трамп за ширење дезинформации