Тупанчески и Нуредини веќе не се министри, констатирани оставките и на замениците Рендевски и Нухиу

Од Владата, според планираната реконструкција, ќе заминат уште тројца министри и двајца заменици од Алтернатива, како и … Продолжи со читање Тупанчески и Нуредини веќе не се министри, констатирани оставките и на замениците Рендевски и Нухиу