ЦУК: Во пожарот во Тетовско изгореа големи количини бои, лакови и други хемикалии, можеби до 100 тони

Екипа на Центарот за јавно здравје, која е на терен, препорачува граѓаните да останат дома и да … Продолжи со читање ЦУК: Во пожарот во Тетовско изгореа големи количини бои, лакови и други хемикалии, можеби до 100 тони