Црна Гора го протера српскиот амбасадор од земјата

Амбасадорот на Србија во Црна Гора, Владимир Божовиќ, е прогласен за персона нон грата и од него … Продолжи со читање Црна Гора го протера српскиот амбасадор од земјата