Цивилизираниот демократски свет нема да се измори од поддршката за Украина, порака испратена од самитот на Меѓународната кримска платформа

Украина ќе успее. Во февруари мал број луѓе веруваа дека Украина ќе и се спротивстави на Русија, … Продолжи со читање Цивилизираниот демократски свет нема да се измори од поддршката за Украина, порака испратена од самитот на Меѓународната кримска платформа