Централен регистар му доставил на Министерството за правда список со 17 000 здруженија и фондации

Сега комисијата од Правда треба да се изјасни за спорните имиња на некои од здруженијата и понатаму … Продолжи со читање Централен регистар му доставил на Министерството за правда список со 17 000 здруженија и фондации