Централен регистар: Ако бугарските клубови до денеска не поднесат барање за смена на имињата, ќе бидат избришани

До Централен регистар на ден 10.02.2023 година е доставен Допис со наслов – Предмет: Барање за усогласување … Продолжи со читање Централен регистар: Ако бугарските клубови до денеска не поднесат барање за смена на имињата, ќе бидат избришани