Цената на парното ќе падне, неизвесно е дали ќе расте на струјата

Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) е пред одлука за цената на електричната енергија. Таа утре ќе се … Продолжи со читање Цената на парното ќе падне, неизвесно е дали ќе расте на струјата