Тројца британски министри поднесоа оставки и ќе го поддржат Риши Сунак

Во моментот кога се очекува Сунак да почне да ги именува членовите на новата влада, своите оставки … Продолжи со читање Тројца британски министри поднесоа оставки и ќе го поддржат Риши Сунак