Трка за вакцина против ковид-19: Се работи на 170 потенцијални вакцини, но никој не прогнозира кога ќе ја има

Експертите се согласни дека само кога ќе има целосно функционална, тестирана и докажана безбедна вакцина, таа ќе … Продолжи со читање Трка за вакцина против ковид-19: Се работи на 170 потенцијални вакцини, но никој не прогнозира кога ќе ја има