Трифун Костовски за Фактор: Требаше да нè затворат пред една година, вака повеќе заглавивме

„Ова е двојна игра од страна на Народна банка на Македонија“. Ова за порталот Фактор првично го изјави … Продолжи со читање Трифун Костовски за Фактор: Требаше да нè затворат пред една година, вака повеќе заглавивме