Тренчевска најави измени на измените на Законот за работни односи – ќе се утврдува горна граница за прекувремена работа на коридорите 8 и 10-д 

„Предлогот што е даден во Собранието не ја утврдува горната граница. Затоа разговараме со предлагачите на Законот … Продолжи со читање Тренчевска најави измени на измените на Законот за работни односи – ќе се утврдува горна граница за прекувремена работа на коридорите 8 и 10-д