Тренчевска: Барањата на пензионерите кои протестираат ќе бидат разгледани со цел да се изнајде заедничко решение

Предлозите на пензионерите кои протестираат веќе ги имаме добиено и тие ќе бидат ставени на разгледување од … Продолжи со читање Тренчевска: Барањата на пензионерите кои протестираат ќе бидат разгледани со цел да се изнајде заедничко решение