„Тортура“: Ослободителна пресуда за Мијалков и „алфите“

Денешната пресуда е трета по ред за Мијалков од предметите кои ги започна СЈО, а потоа ги … Продолжи со читање „Тортура“: Ослободителна пресуда за Мијалков и „алфите“