Тачи се сретна со Ахмети: Разговарале за укинување на 20-те проценти во Уставот

Според Тачи, математичката формулација 20 проценти во однос на Албанците треба да се замени со соодветна формулација … Продолжи со читање Тачи се сретна со Ахмети: Разговарале за укинување на 20-те проценти во Уставот