СЗО загрижена: Во Кина расте бројот на заболени од респираторни инфекции

Според СЗО, во северна Кина е забележано зголемување на случаите на симптоми слични на грип од октомври … Продолжи со читање СЗО загрижена: Во Кина расте бројот на заболени од респираторни инфекции