СЗО за коронавирусот: Извор е пазарот во Вухан, но и натаму е непознато како е пренесен на човекот

Она што е главно е дека коронавирусот веројатно не влегол во човечкото тело директно од лилјаците на … Продолжи со читање СЗО за коронавирусот: Извор е пазарот во Вухан, но и натаму е непознато како е пренесен на човекот