СЗО: Вкупно 156 држави се приклучија на Ковакс

Според списокот на СЗО и Алијансата ГАВИ за вакцини, кој е затворен во петокот, кога истече рокот, … Продолжи со читање СЗО: Вкупно 156 држави се приклучија на Ковакс