СЗО ја почнува истрага во Кина: Тимот ќе го посети и пазарот во Вухан

Тимот на Светската здравствена организација (СЗО) што замина во Кина за да го истражува потеклото на коронавирусот … Продолжи со читање СЗО ја почнува истрага во Кина: Тимот ќе го посети и пазарот во Вухан