СЗО е загрижена поради високата преносливост на коронавирусот во Северна Кореја

Северна Кореја пријави уште 269 510 случаи со симптоми на треска и уште шест смртни случаи, објавија … Продолжи со читање СЗО е загрижена поради високата преносливост на коронавирусот во Северна Кореја